Over ons

Outdoor Limburg organiseert laagdrempelige outdoor groepsactiviteiten vanuit onze vaste locatie, de Petrushoeve in Beesel. De fantastische landelijke- en bosrijke omgeving is decor voor al onze activiteiten.

Onder laagdrempelig verstaan wij dat alle activiteiten geschikt zijn voor alle leeftijden en personen. Voor families waarbij de kleinkinderen maar ook opa en oma gezamenlijk een leuke activiteit kunnen doen. Voor verenigingen waarbij de fun-factor net zo belangrijk is als het teamgevoel. Voor bedrijven waar de teambuilding meer centraal staat, maar wel ook alle collega’s mee kunnen doen zonder doodsangsten te hoeven doorstaan. Als vrijgezellenactiviteit zonder extreme of gênante momenten. Kortom voor iedereen toegankelijk.

Al onze activiteiten spelen zich buiten af, wij bieden geen vervangende binnenactiviteiten. Je beleefd de seizoenen zoals ze zich voordoen. Schijnt het zonnetje zorg voor zonnebrand en luchtige kleding, dreigt er een regenbui te komen zorg voor een paraplu of regenkleding. De activiteiten zullen altijd doorgang vinden. Mocht echter de weersverwachting zo extreem zijn waardoor de activiteit onverantwoord is zullen we in overleg een oplossing zoeken.

In 2011 is Outdoor Limburg opgericht door Vincent v.d. Bogaart. In samenwerking met Rob & Arja van Gils van de Petrushoeve wordt er met een klein, enthousiast, team van begeleiders uw groepsuitje volledig verzorgd.